Våren 2015

Schema våren 2015:

 

måndagen 19:e jan: Vi träffas på Beach House och delar med oss av boktips!

måndagen 2:e feb: Berit Lindgren kommer och berättar om sitt liv. Vi träffas på Beach House!

Måndagen 9:e feb: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

måndagen 16:e feb: Vi träffas kl 10 på Mariacaféet vid kyrkan för fika, alla betalar själv, kl 11.45 går vi till Klostret där vi ser 2 filmer från de aktuella utställningarna.

Måndagen 23:e feb: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

måndagen 2:e mars: UTGÅR! Vi träffas kl 18 på kvällen på Beach House istället!

Måndagen 9:e mars: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

måndagen 16:e mars: Vi träffas på Beach House där Pia lagar mat med oss och kommer med tips!

Måndagen 23:e mars: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

måndagen 30:e mars: OBS! KL 18-19.30: Föreläsning om kostens betydelse för cancerpatienter! Med Nina Jonasson

Måndagen 6:e april: Firar vi PÅSK!

måndagen 13:e april: Maria Heijbel, berättare, kommer och berättar historier för oss! (favorit i repris!) Vi träffas på Beach House!

Måndagen 20:e april: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

Tisdagen 21:e april: TÖSAREJSET! Vi har givetvis ett Livslust-lag på plats, vill du vara med och gå eller springa, anmäl dig till info@livslustystad.se eller 070-881 51 13.

http://www7.idrottonline.se/KorpforeningYstad-Korpen/Tosarajset/

måndagen 27:e april: Vi träffas kl 10 på FINK / Cineteket (samma byggnad) och fram till kl 11 kör vi prova på Tai Chi med Sabina på Må Bra Ystad.

Kl 11-12 får vi guidad tur på Cineteket och därefter går vi till Lite Mer och äter lunch.

Måndagen 4:e maj: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

måndagen 11:e maj: Sparrisvandring

Måndagen 18:e maj: EXTRA! Vill du ses för en fika på Mariacaféet "utanför ordinarie schemat"? Kl 13 ses vi, valfritt och utan anmälan, vi betalar för oss själva, för att njuta av varandras sällskap.

 

Avslutningsgala 26:e maj på Teaterbiograf Scala! Biljetter kommer säljas inför detta!

 

6:e juni: På Nationaldagen är vi med och visar upp oss i firandet i Ystad och behöver hjälp med att "stå i ståndet" o prata om vårt arbete.

 

 

Träffar för anhöriga till cancerberörda:

 

måndagen 2:e feb: INSTÄLLT pga för få anmälda!

måndagen 2:e mars: Överläkare Anders Evander kommer och pratar med oss!

måndagen 30:e mars: Föreläsning om kostens betydelse för cancerpatienter! Med Nina Jonasson

måndagen 27:e april, kl 18.30-20:

Vi ses hos Stina, samtalspedagog i Bussjö. Tema: "Vad döljer clownen bakom sitt leende? Vi tar upp ämnen såsom kärlek, lycka, rädslor, tillit, skuld, skam och sorg"

 

Avslutnings gala 26:e maj!

 

Anmälan till info@livslustystad.se eller

070-881 51 13!

 

Varmt välkommen och ta gärna med en vän!

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved